SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ DERSİNDE AKILLI TARIM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSU ELE ALINDI
Düzce Üniversitesi’nde sürdürülebilir gastronomi dersi kapsamında, ’’Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik’’ konusu işlendi.
Düzce Üniversitesi’nde sürdürülebilir gastronomi dersi kapsamında, ’’Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik’’ konusu işlendi.
DMHA DÜZCE-Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Burhan Şahin, öğrencilere akıllı tarım uygulamaları hakkında değerli bilgiler sundu.Şahin, tarımsal üretimde kullanılan yenilikçi teknolojiler ve sürdürülebilir tarım yöntemlerine dair bilgiler verirken, akıllı tarımda kullanılan dronları da öğrencilere tanıtarak, teknolojinin tarıma sağladığı katkıları gösterdi.Bu interaktif ders, öğrencilere tarımsal sürdürülebilirlik konusunda yeni bakış açıları kazandırırken, teknolojinin tarım sektöründeki önemini de vurgulamış oldu.
Benzer Haberler
BAŞARILI PERSONELLER ÖDÜLLERİNİ EMNİYET MÜDÜRÜ ERGÜDER'İN ELİNDEN ALDI
BAŞARILI PERSONELLER ÖDÜLLERİNİ EMNİYET MÜDÜRÜ ERGÜDER’İN ELİNDEN ALDI
YAVUZ SELİM MTAL ÖĞRENCİLERİ BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN DR. FARUK ÖZLÜ, DÜZCE'NİN GELECEĞİ İÇİN YÖNETİM KADROSUYLA BİR ARAYA GELDİ
AKÇAKOCA'DA TEHLİKE AVI KANSERDEN KKKA'YA HER ŞEY MERCEK ALTINDA
DÜZCE VALİSİ SELÇUK ASLAN'DAN GÖLYAKA KÖYLERİNE YAKIN TEMAS
ESENLİ KÖYÜ'NDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
TAHİRLİ KÖYÜ'NDE KUTU MENFEZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR