Telefon
WhatsApp
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ DERSİNDE AKILLI TARIM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSU ELE ALINDI
300 X 250 Reklam Alanı
Düzce Üniversitesi’nde sürdürülebilir gastronomi dersi kapsamında, ’’Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik’’ konusu işlendi. DMHA DÜZCE-Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Burhan Şahin, öğrencilere akıllı tarım uygulamaları hakkında değerli bilgiler sundu.Şahin, tarımsal üretimde kullanılan yenilikçi teknolojiler ve sürdürülebilir tarım yöntemlerine dair bilgiler verirken, akıllı tarımda kullanılan dronları da öğrencilere tanıtarak, teknolojinin tarıma sağladığı katkıları gösterdi.Bu interaktif ders, öğrencilere tarımsal sürdürülebilirlik konusunda yeni bakış açıları kazandırırken, teknolojinin tarım sektöründeki önemini de vurgulamış oldu.
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!