KANTİN İŞLETMECİLERİYLE GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
DMHA DÜZCE - Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’ın katılımıyla, okullarda hizmet veren kantin işletmecileriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, gıda güvenliği, hijyen ve sağlıklı gıda konuları ele alındı. Toplantıda kantinlerin öğrenci sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulanarak, işletmecilere hijyen standartlarına uyum ve sağlıklı ürünlerin satışına yönelik uyarılarda bulunuldu. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.
Benzer Haberler
ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ EROL ÇİÇEK EVİ'NDE HAZIRLIK YOĞUNLUĞU
DÜZCE SMMM ODASI 15. OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI
DÜZCE ANAHTAR PARTİ'DEN 4. YIL DÖNÜMÜNDE DÜZCE MEDYA GRUP'A ANLAMLI ZİYARET
DÜFEST 2025, COŞKU DOLU BİR BAŞLANGIÇLA KAPILARINI AÇTI
AKÇAKOCA SOKAKLARINDA SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜLER HASTALIKLARA KARŞI TEK YÜREK
112 PERSONELİNE DENİZDEN TIBBİ TAHLİYE EĞİTİMİ VERİLDİ
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YASİN YILMAZ'DAN 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONLARINA ZİYARET
DÜZCE'DE ORMAN TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİYLE TOPLUMSAL FARKINDALIK OLUŞTURULDU