DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YEMEKHANELERİNDE YÖRESEL LEZZETLER
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
DMHA DÜZCE - Düzce’nin coğrafi işaretli yemeği Düzce Köftesi ile Kesme Erişteli Yeşil Mercimekli Çorba, Kasaba Pilavı ve Kabak Tatlısı yemek menüsüne eklenerek Düzce Günü adı altında mensuplara sunuldu. Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, mensupların geleneksel tatları daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla başlatılan uygulama ile yemekler daha keyifli hale geliyor. Düzce Üniversitesi Yemekhanesi Karavana’yı ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, tüm mensupları ülkemizin farklı yöresel lezzetlerini tatmaya davet etti.
Benzer Haberler
Akçakoca'da Valilik Onayı Olmadan Eğitim Kurumu Açıldı
Düzce'de Minik Gönüllülerden ''Temiz Şehir'e Büyük Destek''
Aziziye Mahallesi'ne Modern Tuhafiyeciler Pazaryeri Geliyor
Kızılay Meydanı'nda Kaldırım İşgali Denetimi
''Temiz Şehir Düzce'' Kampanyasına Trabzonlular Derneği'nden Destek
BAKAB Toplantısı Düzce'de Yapıldı ''Turizm Birliği'' Önerisi Gündemde
Düzce'de Açık Hava Sinema Şöleni Devam Ediyor
Beyköy'de Dayanışma ve Kültür Gecesi Düzenlenecek