DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN YARATICI SUNUMLAR
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
DMHA DÜZCE - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Unlu Mamuller ve Tatlılar ile Pasta Yapım Teknikleri derslerinde öğrendiklerini sergiledi. Yüksekokul Öğretim Görevlisi Atıf Akkil'in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, 3. sınıf öğrencileri glutensiz ürünler ve ekşi mayalı ekmek çeşitlerini, 4. sınıf öğrencileri ise pasta ve şeker hamuru modelleme becerilerini sergiledi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını yansıtan bu çalışmalar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler gastronomi alanındaki yenilikçi yaklaşımların önemini bir kez daha ortaya koydu. Öğrencilerin hazırladığı ürünler, sunumlarıyla da göz doldurdu.
Benzer Haberler
DÜFEST 2025 KAPSAMINDA KÖY OKULU ÖĞRENCİLERİNE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATILDI
DÜZCE'DE 1. HEMŞİRELİK HAFTASI KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
DÜZCE'DE ATIL TARIM ARAZİLERİ SEBZE FİDELERİNE KAVUŞTU
DÜZCE'DE KADIN ÇİFTÇİLER BİLGİYLE YARIŞTI
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ'NDEN ''GÜÇLÜ AİLE GÜÇLÜ TOPLUM'' KONFERANSI
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ STANDI İSLAM SANATLARI FUARI'NA DAMGA VURDU
HEMŞİRELİK HAFTASI'NDA HEMŞİRELİK MESLEĞİNİN ÖNEMİ VURGULANDI
DÜVAY'25 ULUSAL VAKA ANALİZİ YARIŞMASI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ'NDE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ