DÜZCE'NİN LEZZETLERİ KARADENİZ BÖLGE 2.Sİ OLDU
Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması'nda öğrenciler Düzce'mizin coğrafi işaretli ürünlerini kullanarak hazırladıkları lezzetlerle jüriyi etkiledi. Yarışma sonucunda öğrenciler gösterdikleri başarı ile Karadeniz Bölge 2.'si oldular.
Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması'nda öğrenciler Düzce'mizin coğrafi işaretli ürünlerini kullanarak hazırladıkları lezzetlerle jüriyi etkiledi. Yarışma sonucunda öğrenciler gösterdikleri başarı ile Karadeniz Bölge 2.'si oldular.
DMHA DÜZCE - Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen MEB Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması'nda Kaynaşlı Şehit Sabri Altınbaş Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Okul öğrencileri Berat Salih Dilek, Batuhan Alp Arslan ve Meliha Baş, Karadeniz Bölge 2.'si olarak gümüş madalya almaya hak kazandı. 25 okulun katıldığı bölge yarışmasında öğrenciler Düzce'nin coğrafi işaretli ürünlerini kullanarak hazırladıkları lezzetlerle jüriyi etkiledi. Yarışmada, Karadeniz Bölgesi'nin meşhur yemeği Karalahana Yığması, Çilimli siyah pirinçten hazırlanan Tirit ve Akçakoca'mızın ünlü tatlısı Melengüççeği ile büyük beğeni topladılar. Bu başarıyla öğrenciler 3 gümüş madalya ve ikincilik kupasını okullarına kazandırdı.
Benzer Haberler
KIZILCIK KÖYÜ CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MİNİKLERİN 112 MESAİSİ; AMBULANSA BİNDİLER, ACİL DURUMU ÖĞRENDİLERLER
BAŞKAN TOPAL BU MİLLET SİZE KATİLLERLE EL SIKASINIZ DİYE YETKİ VERMEDİ VERDİ DİYORSANIZ HAYDİ REFERANDUM
ESRA UZUN SAHAYA İNDİ KADIN ÜRETİCİLERLE OMUZ OMUZA FİDE DİKTİ
DÜZCE'DE UMKE'DEN NEFES KESEN TATBİKAT
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ'NDE ''KADIN EMEĞİ'' KONFERANSI DÜZENLENDİ
23. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MODANIN KARELERLE YAZILAN HİKAYESİ REHA SALGIN DÜZCE'DE SAHNEDEYDİ